Inflyttningsfest!

Ja just så var det, blev bjuden av min kompis Linda Sjöberg (hennes sambo heter Forsberg) lite komiskt :)
Ja men i alla fall så är detta en skolkamrat från sjuan till nian på högstadiet.
Vi umgås inte så där ofta utan mer på bjudningar och sånt,
men ändå är vi sådana som vet var vi har varandra på något sätt :)
De har köpt ett jättefint parhus på
Anna-Lisas Forsbergersväg, inte alls jobbigt att skriva den adressen :)
Det var iaf en super lyckad kväll med otroligt mycket trevliga sociala människor med intressanta samtalsämnen.
Sedan tog vi buss nummer 12 in till staden, hållplatsen var precis utanför huset.. sånt gillar Lotto :) Väl inne i staden blev det
Villa Strömpis! En lyckad kväll verkligen! Tack Linda.

Bowling, Film-Söndag trodde jag..

Igår var jag och A och lunchbowlade på Strike. Jag har kuponger från Resataurangchansen där man så lyckligt Lottad får gå och luncha och sedan bowla en hel timme för 184kr för två!
Måste då erkänna att jag inte fick in rätta knicken på handleden där i början och slog allt för många dåliga kast.. ja jag kallar det nog för kast, för jag har inte den hetaste stilen när det gäller att få iväg de där kloten.. ;) Blev också dömd för att "klia mig någonstans" av A, men i själva verket är det bara Lottis som tagit Friskis & Svettis på högsta alvar och fått oerhört ont i min höftböjjare. Som säkert bakifrån kanske såg ut som om jag snarare kliade mig "någonstans".. ;) Lovar mig själv att jag ska spela lite mer seriöst nästa gång  och få mer än två X X X X X X X :)



Har inte varit ute på en onsdag på så länge att jag fick för mig när jag vaknade att det var söndag, men det var ju i själva verket torsdag villket innebär att det snart är helg! :)
Jag tyckte väl att det var lite mycket folk som var ute o shoppade i dag på stan..  ;) milda makter vad snurrig jag är natt, dag, natt, ledig, natt.. inte konstigt att jag är förvirrad :)

Åt sådan god mat ikväll. Det var enkel tacos men med guacamole dipp, med vad jag nu i efterhand har förstått så smugglades det ner några mer vitlöksklyftor en vad jag anade.. :) 
För mina arbetskamrater log och sa; det är nog visst en viss liten Chaaaarlott som ätit en del vitlök i kväll va? :) :)


Ulrika och Jäääsmin :)

Ja så var det dags igen för vin, skratt, youTube (charlie bit my finger) :) hysteriskt skratt !! 
Jo så var det tjejerna som kom på besök, och det som erbjöds var spaghetti och köttfärssås. Ingen gormet-mat, men det tyckte Jäääsmin att det var! :)
-Jag trivs så hos dig Sessan! Säger Jasmin och jag svarar;
-Fast att jag har så stökigt ibland!? Ja men det gör inget säger hon då, va gullig hon är lilla Jasmin! What what what what what!! :) (intern skämt)

Nå väl, när klockan slagit 22:00 begav Jasmin och jag oss mot Pitchers´ för ett glas vin, där vi träffade Andreas, Martin, Niklas och en kille till.. kan han ha hetat Daniel? ja ja i alla fall så var det barrunda i stan vilket innebar att alla krogar var öppna för Örebros partyprissar och prinsessor för den delen också! :)
Efter det gick Andreas och jag vidare till Frimis, medans de andra hade arbete att sköta dagen efter. Som om inte jag arbetsnarkomanen själv skulle ha det? men kors i taket var jag helt ledig från arbete den här onsdagen. Det var tur det för väl där inne träffade jag Wiklund, Ida och Hampus-pontus-Hampus!!  och det var en sååå naaajs kväll, och inte dåligt heller med öl i baren för 22kr, sånt gillar Lotto!
Dansade också lite disco på dansgolvet, villket inte tillhör vanligheten för mig, men musiken de spelar med det trycket som det är på Frimis så dras man liksom in av sig själv utan att knapt märka det :) Gu vad jag gillar det stället!! :)

Ost o Schex! :)

Idag blev det helt bestämt att min kära kusinvitamin kommer till Örebro i april, påskveckan!  :)
Vi försöker alltid boka 90 dagar innan, så tågbiljetterna blir så billiga som de bara kan :) Samma blev det den här gången ca 490kr tur och retur Malmö-Örebro, det är bra pris det!! :) 
Så nu är det bara att räkna ner dagar, det går på något sätt lättare då, när man väntar på något superkul!
Så nu blir det ju först nedräkning för mig till Thailand och när jag varit där i 23 dar, blir det nedräkning till Vitaminens vistelse hos lilla mig!! :) Då blir det ost och kex, för det gillar vi! fast hon säger;  "ost och schex" :) det gör min bror i Göteborg oxå :)  Sött o Gött!


Nu kommer snart lilla A till mig, vet inte vad vi ska hitta på ikv.. förmodar lite mys o film som vanligt, men i morgon blir det nog en promenad till Naturens hus eller om man skulle slå till på lite lunchbowling, vi får se :)




♥  ♥  ♥

Friskis med Ida Witlök ;)

Ringde till Ida Witlök kl 14:00 i dag, frågade med lite lättsam röst, i tron på ett;
"Åh jag kan inte"; -Ska du med o träna på Friskis om en stund? 
-Ja det skulle jag faktiskt kunna göra! :) Svarade hon! 
Gud vad glad jag blev, det är liksom så arbetsamt att bara ta på sig ytterkläder och faktiskt stänga o låsa dörren om sig och börja gå mot sitt mål, men med sällskap några ggr i veckan är det ju ett rent nöje :)  Fast nöje kan jag nog inte påstå i morgon när träningsvärken kommer och för att inte tala om i övermorgon, hu hu!! 
Ida och jag körde en sådan rolig maskin idag. För det första fick vi ju fråga en spänning (men snäll) kille på maskinen bredvid, hur den över huvud taget fungerade. Man skulle liksom lyfta sin egen tyngd, som om ni tänker er att man ser i alla actionfilmer när hjältarna tar tag i en skivstång i taket och lyfter sin egen kropp med hjälp av
deras otroligt vältränade armmuskler :)
Men om Ida och jag skulle ta oss an en sådan utmaning, skulle vi förmodligen bara kunna lyfta upp oss cirka 5-6 cm från golvet och sedan släppa taget och duns få kolla oss runt efter eventuella strirande blickar :)  
Så den här maskinen var verkligen något för oss! Här fick man nämligen dra av sin egen kroppsvikt (enda gången man får göra det ;)  och stå på en fotplatta som liksom hjälpte en på traven lite upp i luften.. :)

Ida sökte även extrajobb på mitt arbete idag. Så innan Friskis var vi in till min chef och lämnade hennes CV,
så vi får hoppas att hon får in en fot! :) Svanholm ville också arbeta hos mig, tänk om mitt arbete redan nu är så toppen, hur skulle det då bli att få in två av sina vänner på natten och få fnissa omkring :)


Pilgrimsmusslor är gott :)


Igår hade jag en jättemysig kväll med A på Wongs. Det är så trevlig miljö där att man bara känner harmoni i hela kroppen. Det är högt i tak och längst upp vid taket är det fäst vita gardiner som ser ut som avklipta lakan,
för vad jag tror ska dämpa djudnivån, men de är liksom vackra när de bara hänger där flera på rad..
Sen älskar ju jag att gå på fina restauranger där man vet att det serveras vällagad mat, dess utom var det en julklapp från A, världens bästa julklappar och presenter är just som denna tycker jag; upplevelser! denna i form av smak, välbefinnande och något vackert , vackert att språka och titta på :)  När vi kom hem tog vi ett bad, ett bad med Chapell Hill i vackra champagneglas och tänd kandelaber
..

Jag kom och tänka på att jag inte badat i badkar på säkert tio år.. Mormor o morfar har badkar, men det var liksom inte någon tanke på att fylla upp det till max eftersom de eldar i vedspis. Dess utom blev man alltid störd när de knackade på dörren och på sin skånska; Charlotta! nu har du duschat i 30 minuter lilla tös! Man står ju liksom bara där och njuter och där kan man ju också tänka över livet i lugn och ro..

Räkning på 3031kr :(

Ja, det verkar som att det aldrig ger sig med mina räkningar från diverse olika operatörer, idag fick jag till exempel en faktura på över 3000kr från Telia.
Blev ju bestulen i september på min väska och plånbok, och efter tre dagar satt Lotto med fem olika mobiltelefonnummer samt saftiga räkningar i KREDIT på dessa!  Det var två idioter som gått omkring i stan och hämtat ut värstingtelefoner i mitt namn, i fem olika butiker med hjälp av mitt ID.  Hon var utlänsk tydligen, nog för att jag är mörhårig men ser jag verkligen ut som en turkisk tjej.? Nja.. Men allt är Polisanmält och de vet även vilka paret är, så inom sinom tid åker de väl fast.. Så dä så! :)

Idag får det bli Knut-dagen för mig, något sent.. men det är ju så mysigt med jul och alla lampor som gnistrar så hemtrevligt. Fast det finns en gräns för hur länge julen får vara och den gränsen känner jag verkligen får bli idag!  Krascha pepparkakshuset  ye ye!!  :) 
Tänk att man åt det där när man var liten, efter det hade stått framme i nästan två månader Mmm.. nam nam gotti gott ;)

Jag trivs med spetsig näsa :)

Jag trivs känner jag, jag trivs i min trygghet. Jag känner mig väldigt stark, även fast det finns stora motgångar i min närhet. Väldigt nära just nu. Det gäller att vara stark, upp med näsan! (fast min är ju väldigt spetsig och uppåt redan)  ;)  Min älskade kusin säger alltid; -Ska du inte i väg och picka lite papper i parken nu..? och så gör hon en rörelse med huvudet upp och ner precis som en hackspett :)  Jag brukar i och för sig komentera hennes läpp, att den är precis som en liten näbb, särskilt när hon sover.. hon är så söt, för den putar liksom ut så oerhört sött på kudden då :)  Min kusin är liksom som min bästis! Gulle Dig! <3 
Men varför man egentligen ska ha näsan lite uppåt, är för att du blir lite starkare då och folk kollar liksom mer upp på din näsa och glömmer helt enkelt bort att trampa dig på tårna ;)
Här är hon, kusin Angelica, Foppa och lillkusin Karro, vackra som få!



Jag får verkligen ursäkta stavfel, för stava är jag en riktig kråka på.. ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0