Helgen var festlig! :)

Helgen som va, anordnade jag lite enkel fest för vänner och nya bekanta.. först var det bara sex stycken som anmält sig plus lilla mig, men sen ringdes det från både höger och vänster under eftermiddagen att fler vill komma till Bråkisgatan ;)
Så tillslut satt vi 16 partyglada ungdommar i mitt vardagsrum.. och åter igen var min lilla kokvrå ett sammlingsställe ;) Lilla "köket" som alla alltid blir så förvånade över att det får rum så mkt väsentligt i det! :)

Det var en superlyckad kväll och jag vill tacka alla för de fina värdinne-gåvor jag fick! <3

Lite bilder från kvällen kommer.. Kameran är på uppdatering och vi får väl se om jag kommer att fota med den fram över eller om det blir med min nya systemkamera! :)

Igår var jag och hälsade på min kära mamma på Universitetet och vi åt god lunch i en atmosfär som jag verkligen gillade, läsglada ungdommar! :) Härligt att se, själv läser man på komvux, men det är såå roligt, känns som om jag skulle kunna läsa till matte F nu när man verkligen förstår allt! KUL! :)

Men nu måste jag avsluta, för pappa kommer och hämtar mig strax och då blir luuuunch! Vi ska även titta på gamla tidningsurklipp från en brukare från mitt arbete, klippen är från Västergötland och en båt som heter Marieanne, Gullspångs och Otterbäckens största båt som gick till och från Storön med glada ungdommar och dansglada vuxna varje sommar.. Men Urklippen är från 70-talet men samma aktiviteter hölls även då.. :)

Hej så länge kära läsare! Snart blir det bilder under texten här... :)


Kram er Lotta <3



 

Friskvård på Kävesta äng

Friskvårdsdag med mina nattisar på Kävesta äng blev vår utflykt :)

 





En skön vandrig med en trevlig och rolig tipsprommenad som lekledaren Ann hittat på :)



Anns vackra lilla stuga som vi fick tillbringa att äta vår lilla festmåltid :)









Den vackra verandan och en oemotståndlig jaktlabbe nämligen Wilma! :)



Kärlek för djur finns det gott om, kära vove!!






Välgörenhetsfest i samband med min 30-års dag.

Bättre sent än aldrig, ja så får jag nog lov att säga när jag nu skriver och tackar alla för de fina gåvor jag fick i samband med min 30-års dag. Det var en fantastisk dag för mig som jag aldrig kommer att glömma. Dessutom är  jag så tacksam att alla tog maskeradtemat så seriöst och det blev verkligen min överaskning när ni alla kom! ALLA var verkligen så fantastiskt fina! Tack!







750kr till Djurens Rätt.









Under kvällen fyldes alltså bössorna med bidrag på 4105kr plus de bidrag som redan innan sats in.
Jag är så lycklig att ni alla hjälpte mig på ett eller annat sätt att få ihop dessa pengar till de grupper i världen som berör mitt hjärta! <3 

Tack och tusen tack och åter hjärtligt tack för att ni gjorde min dag oförglömmlig!

Er Lotta <3




Jag fick en dikt..


Jag fick en dikt idag av en väldigt speciell person..




Den som inte ser dig har inga ögon,
den som lämnar dig har ingen hjärna,
den som inte älskar dig har inget hjärta.



Tack <3


Vänner är för evigt... <3

Vänner är iaf för evigt, därför vill jag visa dem de oxå.. Här är mina vänskapsband till mina absoluta favoriter.. <3  och ni som inte fått något och känner dig glömd :(   har ett liggandes hemma hos mig! :)

 









Älskade vänner!!!! Ni finns i mitt hjärta <3


RSS 2.0