Lördagsglamour! :)

Visst är det väl lite extra kul att få klä sig lite extra fint en dag! :)  Det var minst sagt en oförglömmlig dag, kväll och natt med mina girls! :) Det bjöds på lite enkla snittar och egenhändigt godis!! :)




Det är ju så poppis nu för tiden att doppa simpla marshmallows i choklad och sedan i ett härligt strössel! :)






Tjejerna  får lite piller, för dvs krämper :)




Senare på kvällen blev det perukprovning och visst är de förtjusande söta i dem?! :)



Efter krog och en helkväll på dansgolvet, blev det lite pizza.. :)



Det känns som ni nu iaf är lite uppdaterade av helgens buuus! :) 

Kramisar <3








Öl- och Whiskeymässan i Örebro

Hej alla bloggisläsare! :)

Min helg har verkligen varit toppen! Fredagen gick jag hemma på förmiddagen och mös och fixadet inf mitt lilla kalas som skulle äga rum dagen efter.
Kände att hemma kan jag inte vara hela kvällen dock, så jag ringde grannen, ex-exet, legenden Anders-flanders!! ;) Och frågade om han inte vill hitta på ngt? Varför inte förlusta sig på helgens Öl- och Whieskymässa på Conventum!? :) sagt och gjort så fixade Anders fribiljetter till entren´ och vi svirade runt bland heta whiskeys och trevliga ölsorter.




I montern TOPM en av Sveriges ledande importörer av öl (Anders storebrors företag) underhöll vi oss med gratis öl och cidern H Westons & Sons som hade en otroligt härlig karaktär av mogna röda äpplen och halm, väldigt torr -Väldigt god!! 6,5% men smakar inte alls särskillt mkt alkohol utan helt enkelt superfräsch!! Till dig som inte gillar sötsliskiga cider är denna helt perfekt!

Produktbild

Anders och hans bror introducerade mig för en otroligt trevlig engelskman som var så fruktansvärt humoristisk, jag har inte skrattat så mycket på jättelänge och år och dar och det var verkligen så härligt!

Vi gick runt och skrattade mest hela kvällen och folk trodde nog vi var tokiga! :) Mkt trevlig whiskey blev det och tillslut så var jag helt plötsligt onyckter av alla slattar här och där :) Hittade två favoriter.. såklart var den ena i tusenkronersklassen och den andra fanns det inga mer flasker kvar av i hela världen och de pågående faten var inte färdiga för ens 2016! Då lyckades jag iaf få in rätt skapligt omdömme, inte konstigt att dessa blev mina favoriter! :) 

Efter mässan gick vi till O´Learys där vi mötte upp Jasmin. Engelskmannen vid namn David var fortsatt obesegrat roligast där inne och folk tittade och log åt oss där vi satt :) Jag och Jasmin försökte få en bra bild på oss, men min nya IP4 är inte så bekant än så det var svårt att få en bra bild.. Så de blev lite fnitter och helt plötsligt sa en kille som gick förbi som var i 40 års åldern att Jasmin o jag var löjliga! jag sa en liten spydig mening tillbaka och då sa han att han bara var sur för han vill hem till sin familj, då sa David på engelska; Men familjen vill inte ha hem honom!! :)  Ha ha.. vi skratta så vi dog! 

Helt klart en superlyckad kväll! Jag älskar tokigheter, det gör livet så mycket längre!!!!! :)

Här får ni några smakprov från de misslyckade korten.. :)




Någon hade spilt ut en cider och jag och Jasmin ritade genast dit, vad som blev en söt liten sessa! :)

Ha en fin dag allesammans!! <3


Fars dag

En härlig lunch med pappa och som alltid är det jag som får välja maträtt! Denna gång valde jag bruna böner och fläsk, vilket jag vet går hem hos min lilla pappilapp också! :)






Det var väldigt gott och de där söta bruna bönorna i munnen smakar helt enkelt nästan för gott! :)







Sen var det dags för farsdagspresent och det sitter väl aldrig fel med lite sjöfrukter och pepparkakskola! :)

Idag är det härliga fredag och en ledig sån dessutom, det blir att helt enkelt att hitta på ngt bus i dag tror jag! ;) Men först blir det lite fixande med plockismaten som det ska bjudas på här i morgon! Det blir dämligen STOR fest hos mig i då!! :)

Lika bra att sätta igång!! <3

En härlig vecka :)

Ja det är just var det varit! :) Det är så härligt att få arbeta med mina kära arbetskamrater och bäst av allt är att jag fått skriva mitt önskeschema för nästa period precis hur jag vill!!! :) Helt fantastiskt att bara behöva ta semester fyra nätter och bli ledig en hel månad! :) Så nu har Mia och jag bokat och batalt en vad jag tror kommer bli en HELT oförglömmlig resa till Thailand!! gud vad jag har saknat det landet..
Eftersom vi kommer vara borta så pass länge den här gången, ska jag passa på och sy upp lite kavajer! Har ju försökt att inta en mer kvinnligare stil i mellanåt, för att känna mig lite mer viktig! :)  Ha ha.. härligt att få vara feminim och att det uppskattas! <3

På arbetet har vi numera jättebra stämmning och mina arbetskamrater har lärt mig att sticka! Det är så fantastiskt kul att kunna skapa sina egna vantar, tröjor och mössor, man får ju liksom precis som man vill ha det då! :)

Ett nyttigt alternativ till nattarbetare är Keso och hackad frukt och dessutom smakar det så otroligt gott! Ett annat alternativ är fil/yoghurt med mussli samt med extra nötter, mandlar och härligt goda röda nyttiga jogibär!! :) Jag kan verkligen längta efter detta en hel dag :) Men det smakar aldrig så bra som det gör på arbetet, det är ngt visst! :)


                                                                   Bild med min nya Ip-4
Tusen kramar till er.. <3

kulturella :)

Mia och jag ska snart bege oss till vaarmare breddgrader, så nu får det inte bli mer shoppande på staden, utan ist blev det museeum på tapeten..

Härliga konstverk som för en tillbaka till vad jag tror som det såg ut förr i tiden.



Härliga citat och tänkvärda ord..



Ja!! det Är skillnad på folk och fä!



Pippi Långstrump



Då och då kom det luckor man fick öppna, där man fick gissa lukten..



Mia gör narr av adelsmännen.. :) men de ser snarare ut som de i Scream!! :)



l






Ojj, den här satt visst i slutet av utställningen.. oj oj.. :)



Där efter var det jobb och en chokladkaka till de boende satt på sin plats, då vi varit ont om folk på senaste tiden. 







Härliga dag! Nu är det fredag och jag är LEDIG!! Wiee! :)


Nylanserade lipglosset Du Wop i Sverige + tjejkväll!

Härligt med ett riktigt lipgloss pulp som verkligen fungerar 175 spänn, men tur för Ida och mig som fick köpa de i Göteborg för 85kr var! när de samma dag lanserade det :)
Riktigt härligt och ger otrolig glans! men man får inte vara för pipig, för det bränner på rätt bra! ;)



Testa testa! :)


Igår var det en Jasmin-dag!
Vi girls, försöker en till två gånger i månaden bestämma att vi ska ses. Det kan vara allt ifrån en enkel Te-käll till festlig middag! Den här gången var det hemma hos Jasmin och hon hade gjort underbar plockmat.. se själva..

 




*Räkor
*Sallad med bla. oliver, tomater och över detta jordgubbsbalsamvinäger! Så gott!
*och inte att glömma, Jasmins helt fantastiska hembakta bröd!



Efter all god mat, blev det dags för spel... Ett spel som var helt fantastiskt! 

ORANGINO åretsjulklapp! Denna kväll fick vi gråta, skratta, fråga, konfronteras, bli berömda, bli kritisserade och få positiv livskraft. Det fördjupar relationen mellan deltagarna och ett tips är att du känner dina spelpartners någesånär. Detta spel är bland det bästa jag spelat nest efter Rappakalja! :)
Som ni ser ligger det uppe omdömesskyltar 1-4 dvs 1= sämmer inte alls och 4=stämmer helt, varje deltagare har fyra sådana här skyltar och korten till höger innefattar olika ord så som tex "energisk" "vassa armbågar" "omtänksam" "Risktagare" "Nyhetsberoende" etc.. Du själv och dina spelpartners ska nu hålla upp det kort som bäst stämmer in på skälva "ordet" som nyss lästs upp av den som är på sin tur, MEN du måste såklart kunna motivera ditt val av siffra :) 
Fint spel vill jag lova!
Så vänta inte, köp det! ca 350kr

I skålen bredvid, ligger det blandat choklad. Min favorit har blivit Mörk choklad med sea-salt, Taste It!! :)

Taka kära Jasmin, Vesna och Ulrika för en dunderfantastiskkväll!

Hoppas ni andra också haft en trevlig vecka! <3 


GÖTEBORG

Då var det dags att fara nedåt landet igen.. -Göteborg och en härligt stor fyra i majorna hade vi lånat. En hel helg i denna med tre tjejer, gissa hur den såg ut! :) Katten Cosmos bodde där också, en helt fantastisk katt som var så otroligt mänsklig i sitt beteende! Han var dessutom en ras som blir väldigt stor.. svårt att få fram på dessa bilder, men han var verkligen helt gigantisk!

 

Så otroligt söt och egen! <3

På fredagen shoppade vi loss en hel del, precis som planerat helt enkelt.. Vad vi shoppade kommer senare..
På kvällen träffade vi Kristin och Jenny och gick på en helt fantastisk tappasrestaurang Manana och det var det godaste jag ätit i tappasväg någonsin!
Stället var poppis bland ungdommar, då både maten och drinkarna var superbra pris på!



Anna och jag

 

Ida och Anna



Ja ni ser ju själva.. ;)

Saramilindade sparris
Vitlösstekta räkor
Ostar med fikonmarmelad
Pilgrimsmusslor
Lamm
två glas mousserande + ett glas sangria 308kr! :)



Alla valde nästan olika, så det var trevligt att smaka av varandra! :)



Sedan blev det gratisdrinkar från en killkompis till oss på en annan bar, och gratis är ju gott! ;)



Ida och Jenny, vackra som få! :)

Sedan blev det att dansa salsa..



Ida var riktigt duktig! Men klockan blev vääldigt sent och allt stängde, så då fick vi ut på staden och svira runt lite.. :)

Hela helgen var det ett bombhot riktat mot Göteborg och Nordstan, så poliserna spejjade hela dagar och nätter..
Konstaplarna är faktiskt riktigt trevliga! :)



Inte minst tyckte Anna det iaf! ;)

På lördangen blev det åter shopping på staden och jag hittade ett par skitsnygga skor på en liten hylla där allt var sacond hand. Men det fattade inte jag från början då skorna verkligen såg helt oanvända ut! ;) Så supernöjd, de var helt i skinn och superbilliga! Tur ska man ha ibland!




Efter en hel dags shopping, förtjänade vi ju faktiskt ett trevlig cafe´besök..



Vi köpte otroliga räkmackor med massa god ruccola som bädd runt om! :) fräsch! :) Sen fanns det ju en hel del bakverk oxå, men eftersom jag inte är så förtjust i sånt fick jag ju iaf ta en bild.. :)



Visst såg väl de härliga ut! ;)

På toaletten hade de en sådan söt bild..


Nu vart det lördagkväll och vi var hembjudna till Kristin på middag :)


 Jenny och Anna



Minna ska ta första taget på Kristins hemmagjorda sheesecake, den var den godaste jag ätit!! Och det är ju synd att jag inte har en bild på hur mycket som blev kvar.. eller så är det bra kanske!! ;)



Kristin hade kyligt hemma så hon fick låna ut koftor till höger och vänster, men med lite skumpa blev det snart varmt igen ;)



Kristin och Mikael bode i en fantastis härlig lgh mitt i stan, vet inte hur många ggr jag sa det till Kristin!! GUD vilken fin lägenhet!! ;)

Väl ute lyckades Ida få in oss gratis, hon kände någon, som kände någon som i sin tur släpte in oss helt gratis! 170kr inträde helt galet, men Tack tack.. gratis är gott!



Här inne träffade jag på en riktigt utspökad otäck joker! Men när jag tog kort på honom på den här bilden, ser han så snäll ut!!? men fy farao vad otäck han såg ut egentligen!! :)




Han hade liksom som flärpar upp på kinderna, jag fy och fasa för att möta den här mannen en mörk kväll!!!!

Tack alla för en supertrevlig helg!

Puss <3





RSS 2.0