Grillparty på Bråkisgatan :)

Eftersom fint väder närmade sig helgen enlig väderleksrapporter (Ida svanholm själv :)  så tänkte jag slå till med en grillfest ute på gården. Det är så ljuvligt vackert ute på min innergård och den är precis så där lagomt stor och mysig för just det endamålet.
Men det verkade inte vara något bra datum för folk, eftersom det var löning och folk redan hade bestämt sina planer för helgen. Så jag siktade in mig på att vi bara skulle bli en sisudär fem personer max, men det resulterade i att slutligen hade 18 stycken anmält sig dagen innan och det blev en hejdundrandes grillfest! :)
Verkligen så trevligt och roligt att alla kom!


 


Ulrika, Jasmin och Jag, kasper och Jesper och Jonatan :)

Mysig lunch blev det idag. Egengjord salamisallad med feta och kenoa tillsammans med två supergoa tjejer Jasmin Och Ulrika. Inbakad fläta ordnade Urlika i Jasmins glansiga hår, samt en hel det You Tube-klipp :)

Knapprandes på små Chamallows Minis i olika pastellfärger tänker vi på livet och att det faktiskt inte är så tokigt ändå :)

Under ett bord

Ja det kanske låter konstigt, men idag har jag faktiskt varit under mitt matsalsbord.. där kan man få mycket tankar :)
Ja inte hela dagen, för jag var faktiskt på middag med en del av familjen på Saigon otroligt god mat där!! :)

Nu arbetar jag sista natten och det får även bli sista helgen. Har nämligen arbetat tre helger i rad nu, men det går det också :)

I morgon blir det kanske foboll Örebro mot Helsingborg, hoppas på fint väder då.

Puss och kram

Angelica på besök :)

Min kusin från skåne kom upp till mig fyra nätter förra veckan. Det var verkligen fullspäckade dagar med allt ifrån Relaxen på Gustavsvik, 20 timmars släktrunda i Gullspång, shoppingrundor på staden och i Marieberg samt lite fest med grillning.. men det går fort ändå och man hinner inte med allt man vill iaf.

Hoppas att jag kan ta mig ner med bil i maj, men just nu ser det svårt ut sa pappa. Pappa ska få träd-plantor som han väntat på i två och ett halvt år sen stormen Gudrun drog fram. Naturligtvis ska de levereras näst nästa vecka och pappa behöver sin bil eftersom han måste köra skyttetrafik  vad jag förstog med ca 250 stycken plantor.. men vi får se hur det löser sig.


Överfyllda knäckemackor!

Ett snabbt beslut blev taget i går vid 19-tiden att jag skulle följa med min mamma hem och ut på landet. Detta var ett strålande förslag, då vi mös med goda knäckemackor överfylda med gott pålägg och varmt Afrikanskt  tea.
Dessutom till en världsklassfilm som Mamma Mia, vi rös flera gånger av vacker såg och deras inlevelse.
I slutet av filmen när mamman (Meryl Streep) sjöng The winner takes it al, sjöng min mamma med och gestikulerade med armarna och sa flera gånger att denna scen gjorde de i bara en enda tagning för att Maryl Streep var så otroligt duktig!  Det var hon ju också :)

Idag är det sånt fint väder och mamma och jag har tittat ut flera ggr på alla småfåglar som pickar i Enars och mamms lilla fågelhus. Det är ett väldigt gulligt fågelhus med frön, det ser ut som ett riktigt modernt hus på riktigt, fast en aning mindre förståss ;)

Snart blir det färd in mot Örebro för min söta mamma måste in och arbeta ett slag..

Puss och kram


RSS 2.0