Fisketur med napp i form av grenar, dy och alier :)

He he.. :)  Ja det blev ingen fisk i söndags, men en otroligt skön utflykt med smörgåsar, grillade hamburgare och kanelsnäckor. Vad gott det är att äta ute, allt smakar så väldans gott då.
Min PIP fick knyta på drag hela tiden, för jag lyckades förutom fastna i grenar, dy och alier givetvis fastna i botten också.. aj aj såg på Andreas att han nog inte var så lycklig på mig när han fick dra till och säga adjö till sitt bästa drag :)  Men han överlevde nog..
Det var så otroligt varmt den här söndagen så vi till och med kunde sola mellan kasten.. en härlig dag och kväll..





 

Solen kommer.. och lungorna fylls med :)

Jag känner verkligen att jag mår bättre när värme och ljus kommer fram. Det låter nästan som jul, men jag menar faktiskt sommar :)
Var hos läkaren i veckan för min månaders långa hosta som jag blivit lite orolig för, men det var ingen fara med den och det kändes skönt.
Jag fick blåsa i en så kallad peppmätare, för att se min lungkapacitet. När min läkare sedan tog fram en tabell samt frågade efter min längd, vikt och ålder utbrast han; 
-Men Charlotta du blåser ju som en karl! :) Du har otroligt tryck på dina lungor, också log han :)
Jag sa att jag sjunger mycket och att jag fått tränat mycket på just luftintag. 
-Där har vi det sa han, fortsätt sjung! :) 

Idag bokade Ida och jag resa till Cypern. 29 grader står det på internet, så vi hoppas att det håller i sig.. :) Jag behöver sol, jag känner det.. verkligen.

Love love love.. <3


 

RSS 2.0