Cypern



Åh äntligen fungerar min blogg igen.. efter raseriutbrott flera gånger fungerar det äntligen att lägga upp bilder igen :)
För vad är en blogg utan bilder då och då..? Ja kanske helt fenomenal kanske! :) om man är en hejare på att skriva.. och där föll hela min blogg i bitar om det skulle va på det viset.. svenska är inte min bästa sida även fast jag kanske blivit mycket bättre än vad jag var för tio år sedan.
 
Nå väl.. Här är i alla fall en bild på mig, Maria och Ida i Aya Napa för fem veckor sedan.
Vi åkte från Örebro flyplats och jag kan berätta att det har jag gjort två gånger förut och det är det absolut smidigaste och skönaste att åka från hemmaplan. Linn skjutsade oss dit på 12 minuter.. fast jag kan ju tillägga att åka från en större stad och flygplats ger i alla fall mig en känsla att man verkligen är på väg utomlands.

Det enda problemet var på hemfärden, vi letade efter 19 D och E  .... 19 D och E.. hum..? Ja ha.. det var här vi skulle sitta. Jag och Ida hade väl beställt till absolut full gräns för vad som är tillåtet att föra in i Sverige när det gällde vissa mer kraftfulla drycker. Så när vi väl fann fårt 19 D och E var det väldigt pillimariskt vart vi över huvud taget skulle klämma ner oss och sitta eftersom sätena var helt smockfullt av flarror. Såklart fixade vi till det, så som Ida och jag löser alla andra problem gallant! :)  Även om en dam som satt på C tittade på oss som om vi precis fyllt 20 och var helt alkoholskadade.. Hon fick tro det hela resan, eftersom jag lyckades hitta en knapp på Idas Kamera som gjorde att man såg lite mer solbränd ut.. mycket bra uppfinning tyckte vi och fotade förbrilt inne i kabinen även om inte bilderna i grodperspektiv blev de aldra bästa :) 

RSS 2.0