Hej kära maj månad!

Vad härligt det är med maj 2010, efter en förfärligt kall viner med upp åt en 15-20 minusgrader varje dag, får vi nu åter känna värme och se alla vackra ting som hållits gömda under den tonvis snö som bara fallit och fallit.

Idag har jag haft Charlotta, Maria och Kristina på lunch hemma hos mig. Jag bjöd på grillspätt med fetaostsallad och matvete, som har blivit en personlig favorit, tuggig och nyttig! :)

Skönt att passa på att ses på ljusa dagen, när ändå alla var lediga. Tjejsnack och en kopp te i soffan, är väl ändå ett måste ibland.
När vi satt där kom vi och prata om olika program där Tv lurar uvalda personer. Sånt är bara för mig det absolut bästa och roligaste jag vet. Samtidigt som jag hysteriskt skrattar och nästan har mungiporna bakom öronen, så kan jag inte låta bli att hålla mina händer på mitt ansikte. Då och då, får jag kika mellan fingrarna för att det ääär så pinsamt! :)

Idag försökte jag illustrera en filmsnutt från Scare tactics (amrikansk Tv skrämmer inskickade kompisar) "rat monster"  är en blåsning, när en kille ska få se ett lab, just som labchefen tittar bort får den "utvalde" syn på en giantisk råtta stor som en 5-årig människa. Killen som troligtvis är lagt åt det andra hållet, avger ett sånt fasansfullt skrik och flyger ut genom dörren som ett Jas 39 gripen.. Mycket värt att se Youtube och sen Rat monster alltså! Mycke nöje.. :)

Tjejerna på lunchen tyckte jag härmade råttan bra, jag vet inte om jag ska ta det positivt eller negativt, nu när jag såg videon igen efter ett tids uppehåll av den, ni får själva övgöra.. :)
Maria, Ida, jag och Char på Indigo för tre veckor sedan GOTT var förnamnet :)

Kommentarer
Postat av: Angelica

Min fina Lotta!



Åh vad jag saknar dig!

Lillan säger Hej till sin favvis!

Puss Angelica

2010-05-05 @ 21:24:36
URL: http://lillakorsvirkeshuset.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0